Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit augustus, 2024 tonen

Zirkonium ringen. Heren trouwringen

Mooie bijzondere maar ergens ook simpele strakke, stoere ringen. De buitenkant is gehamerd en is zirkonium. Een mooi lichtgewicht metaal dat lichtgrijs van kleur is en na verhitten donkerder wordt. De binnenzijde is zilver met daarin de trouwdatum en naam gestempeld.

Geelgouden ring bezet met diamant.

Zeer sierlijke ring die vrij breed is en mooi luchtig. Gemaakt van vierkant draad en 5 diamanten die hergebruikt zijn uit oude sieraden. De binnenkant is onzichtbaar aan elkaar gesoldeerd zodat het totaal stevigheid geeft maar ook binnen in de hand wat minder breed is en daardoor heel fijn om te dragen.

Fijne dradenring van witgoud met geel bolletjesdraad.

Hele mooie fijne wikkelring van een dun vierkant witgoud draad, 7 wikkels, met langs een zijde een stuk geelgoud pareldraad. Het goud geeft zo’n verfijnde uitstraling. Echt anders dan het wat sportievere zilver.

Brede luxe maar ook stoere gouden wikkelring.

 Deze ring is gewoon een maatje groter. Haar ringmaat was iets van 20 en daardoor kon het gebruikte draad ook net wat groter dan dat ik normaal voor een ring gebruik. Het pareldraad kozen we ook een maatje groter. Ze wilde er graag hamerslag op zodat het er wat rommeliger uitzag, En zo werd het geheel een echt stoere ring. Goud met zilver. Stoer maar toch ook heel luxe en sjiek. Ze bestelde ook nog deze compleet zilveren ring. Geoxideerd geeft deze een heel andere stijl,

Speciale aparte unieke zilveren ring.

Soms moet je gewoon even vrij werk maken. Met dat wat zich aandient. Een steen die ik al wel 15 jaar geleden had gekocht voor mijn moeder en zilver uit mijn restjes bakje. Ze is bijna jarig en houdt van alles wat ik maak. Dus het kan lekker gek/ apart/ statement. Een klein nieuw granaatje, net binnen, dat precies in de kleur is. Gewoon erbij voor de gekkigheid en extra detail én om nog even te oefenen, het niet te vergeten. En voila! Ben er zeer content mee. 

Eternity ring

Zo’n mooie eternity ring in goud met diamant kan ik nu ook voor je verzorgen. Soms had ik zo’n mooie ring in een buiten-standaard maat nodig en wist ik niet hoe ik daar aan kon komen. Bovendien was het voor mij ook nog een heel gepuzzel want hoe bereken je deze? Hoeveel diamanten gaan er in. Wat berekent de zetter om ze te plaatsen. Hoe breed moet dan de ring worden. Of andersom, als ik een bepaalde breedte wil, hoe groot moeten de diamanten dan zijn? En hoeveel? Want neem je kleine diamantjes dan heb je er meer nodig. En zijn de zetkosten hoger dan wanneer je een iets grotere steen kiest. Uiteindelijk is het allemaal niet zo ingewikkeld. En ontloopt het elkaar niet veel.  De ring van het filmpje was buiten-standaard en verwerkte ik in een mooie brede ring met bewegende onderdelen. De mooie schittering is niet te vangen op een foto en zelfs haast niet op film.  Verkrijgbaar in echte natuur-diamant maar ook in Lab-diamant. Voordeel van de Lab diamant /synthetische diamant is dat de prij

Gouden wikkelring met edelsteen.

 Wat een geweldige ring is dit geworden. Ik plaats hem alvast, al is hij nog niet opgehaald. Prijs volgt later.