Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit juli, 2024 tonen

Gouden wikkelring. Smal.

Mooie ring van 3 draden. Rustig gedraaid tot ring. De ring die er naast staat is gemaakt van de allerlaatste overgebleven restjes. Op is op. Oud goud. Recycle.

Ring met roos/bloem. Statement ring

 Prachtige unieke handgemaakte ring. Uniek dus. In opdracht gemaakt. Geen een ring, geen een bloem, wordt hetzelfde. In deze zitten twee meeldraden. Die staan voor haar en haar echtgenoot. Samen zoveel jaar getrouwd.

Ringen met parels.

Mooie zilveren ringen, gemaakt naar wens van de klant. Voor elk kind een bolletje. Omdat ik voor een extra parel een zilveren randje er om  had gemaakt zodat de klant de grootte kon kiezen, heb ik meteen een tweede ring gemaakt.  Voordeel van de bolletjes is dat wanneer de ring eventueel wil gaan draaien hij tegengehouden wordt door het bolletje. In een ver ver verleden al eerder bolletjes naast een steen geplaatst. Het geeft wel wat leuks. Laatst ook 3 bolletjes links en 4 rechts bij een trouwring voor een samengesteld gezin. Brengt het je op ideeën?

Brede zilveren ring met bewegende ringen.

Of te wel Spinningring, Spinnerring, meditatiering, geef het een naam. Brede zilveren ring aangevuld met bewegende ringen naar eigen wens. Een met de hand uitgezaagd hartje in dit geval. En de basis gehamerd net als de ringetjes.     

Flush zetting. Ring met diamant.

 Hoe gaat die quote ook alweer? Als je doet wat je deed blijf je doen wat je altijd deed. Zoiets. Krijg je wat je kreeg. Dat is het. En ja. Daarom nam ik deze opdracht aan. Soms gun je jezelf niet de tijd om te groeien. Om nieuwe technieken aan te leren. Maar oh wat ben ik trots dat ik deze ring gemaakt heb. Wat een plaatje. Gemaakt van haar goud en haar stenen.   Mail of app me voor meer informatie, mocht je ook zo’n ring willen. Maar dan met nieuw materiaal. Dan ga ik er even rustig voor zitten om te berekenen.