Meesterteken, verantwoordelijkheidsteken

Zilveren sieraden vanf 8 gram en goud vanaf 1 gram moet officieel vóó'r de verkoop voorzien worden van een meesterteken/=verantwoordelijkheidsteken en daarna gekeurd worden bij WaarborgHolland.
Daar wordt het materiaal getest op echtheid en krijgt het een tweede keurmerk/ stempel bij.

Onlangs heb ik aanvraag gedaan voor een eigen verantwoordelijkheidsteken en het is goedgekeurd!
Nu is het zaak om snel zo'n stempel te laten maken en alles wat moet laten stempelen bij WaarborgHolland.
Het teken moet bestaan uit initialen en een onderscheidingsteken. De initialen moeten los van elkaar staan en het onderscheidingsteken mag niet storend zijn ten opzichte van de initialen. Ook moet alles binnen een bepaald kader passen.

Mijn onderscheidingsteken is gevormd door de laatste letters van Idylliz. Als ik die snel achter elkaar schrijf vormt zich een pijltje. Vandaar het pijltje dus!

Dit is het ontwerp: En dus mijn verantwoordelijkheidsteken dat ik voortaan in al mijn sieraden probeer te slaan:

Hieronder de "goedkeurig":

Geachte mevrouw Bouwman-van der Knaap, Naar aanleiding van uw aanvraag voor een verantwoordelijkheidsteken deel ik u mee dat het door u ingediende ontwerp is goedgekeurd. Voor de administratieve afhandeling van de registratie van uw teken ontvangt u binnenkort een factuur van ons. U geeft aan dat u het teken zelf laat vervaardigen. De registratie is pas definitief als uw teken is afgeslagen op de insculpatieplaat hier in Gouda. Daartoe dient u het teken, als dit vervaardigd is, in Gouda aan te bieden ter afslag.Uw krijgt vanaf heden 10 weken de tijd om uw teken te laten vervaardigen en aan te bieden ter afslag. Daarna komt de aanvraag te vervallen. Met vriendelijke groet,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...