maandag 12 februari 2018

Fully booked en prijzen.

Lieve mensen,                                                                                                                  12-02-2018

Wat een enorme interesse was er de laatste tijd..
De vindbaarheid van dit blog is verbeterd en dat is duidelijk te merken..
Sinds oktober word ik overspoeld door bestellingen, die me nu wat te veel worden. Ik zou graag voor iedereen wat willen betekenen maar ik heb nu al zó veel opdrachten ingepland voor de komende tijd dat ik jullie via deze weg wil vragen even geduld te hebben en zodra dit bericht weg is van mijn site pas contact met me op te nemen zodat ik eerst alles weg kan werken wat er momenteel op de wachtlijst staat.

Elke mail vraagt van mij een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden en omschrijving van prijzen en mijn werkwijze. Ik ben daar altijd best een tijd mee bezig om zo volledig mogelijk te antwoorden en heb daar geen standaard bericht voor.

Daarom in het kort;

Alle ringen op dit blog zijn in opdracht gemaakt. Dat betekent dat ik vrijwel niets op voorraad heb, hooguit wat voorbeelden zodat het ontwerpen van een ring wat gemakkelijker wordt en wat half -fabrikaten.

Het liefst werk ik op afspraak zodat we samen de vorm en uitstraling kunnen bespreken en bekijken.
De grovere brede ringen variëren globaal in prijs tussen de 195 en 250,-
Mocht je gebruik willen maken van oud goud dat ik voor je versmelt dan ligt de richtprijs wat hoger namelijk tussen de 350,- en 450,- Dat hangt af van het soort goud, is het een gladde trouwring die ik bijna meteen kan hergebruiken dan werkt dat veel sneller dan een ring die bestaat uit twee kleuren goud of een verzameling oude gouden sieraden die ik om moet smelten, dat kost behoorlijk meer tijd. En tijd is geld.. Bovendien is goud een stuk stugger en harder en dus voor mijn ontwerpen een stuk lastiger te bewerken dan zilver.
Gebruik maken van zilver met nieuw goud is natuurlijk ook mogelijk. Daar is heel lastig op voorhand een exacte prijs voor op te geven. Ik denk dat je met 400,- a 500,- extra op de basis zilveren ring al een heel eind komt.
Hergebruik van stenen kan ook. (Hierbij komt wel er een meerprijs, de zetkast moet gemaakt worden, extra solderingen komen er bij en het zetten van de steen is ook een precisie werk.)

In principe kan een ring binnen 3 weken klaar zijn. Behalve dus als er nog vele ringen voor je ingepland zijn. Ik werk alles af in volgorde van binnenkomst en hoop eind september weer open te staan voor mails en nieuwe opdrachten.

Dank je wel voor het lezen van dit bericht!
Liefs en hartelijke groet,
Lize.

Pagevieuws.


Vroeger kabbelde het zo rustig door. Prima te behappen.. maar soms toch best druk..
En in een paar maanden tijd verviervoudigd..!!


Dus...